Son kale de yıkıldı..!

Son kale de yıkıldı..! Son kale de yıkıldı..!
A- A+
Reklam

Bolu cemiyet hayatının sevilen isimlerinden iş insanı Sezai Koçyiğit de sonunda imzayı attı. Abant Aden Otel ve Aden Garden Cafe’nin sahibi Bolu’muzun sevilen ismi Koçyiğit, hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün ile hayatını Bahar Hacımehmetoğlu ile birleştirdi.

İlimizin müzmin gözde bekarlarından olan Sezai Koçyiğit ile Bahar Hacımehmetoğlu’nun nikahını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kıyarken genç çiftin nikah şahitliklerini ise CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ve birbirinden kıymetli isimler yaptı.

Çok sayıda Bolu ve Bolu dışından gelen misafirlerin katılımıyla gerçekleşen düğün Sezai-Bahar Koçyiğit’in mutlulukları gözlerinden okunurken, davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kara doyasıya eğlenerek, çiftin mutluluklarına ortak oldular.

www.bolupostas.com Gazetesi Ailesi olarak Sezai-Bahar Koçyiğit’i tebrik ediyor, Rabbimden kendilerine iki cihan saadeti diliyoruz. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler